Solid Flows, Dennis Roos & Rene Dijkhuizen

Over Ons

Solid Flows is een jonge frisse onderneming, die op 25 juni 2007 is gestart door twee enthousiaste ondernemers, Dennis Roos en Rene Dijkhuizen. We zijn gevestigd aan huis in het pittoreske vissersplaatsje Volendam te Noord Holland.

Het idee

Het idee achter Solid Flows is ontstaan vanuit jaren lange ervaring in de documentmanagement branche als applicatiespecialisten in loondienst. Als brug tussen gebruikers en IT, spreken we beide talen en adviseren over oplossingen die leiden tot slimmer werken en minder papier. We waren er van overtuigd dat we met deze kennis en kunde toegevoegde waarde konden leveren aan de ZZP'ers, het MKB en de Groot Zakelijke markt die allen worstelen met een groeiende inbox, toename van documenten en formulieren, en het zoeken naar de juiste informatie. Het doel was duidelijk: Zorgen dat bedrijven minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar documenten, e-mails en dossiers.

Naam en Logo

Nu nog een naam..  na een aantal brainstormsessies was de naam Solid Flows geboren. "Solid" omdat een digitaliseringsoplossing Solide en betrouwbaar moet zijn. "Flows" van workflow. Bij een naam hoort natuurlijk ook een logo en beeldmerk.  Gekozen is voor de kleuren oranje en blauw omdat deze staan voor onze mentaliteit: betrouwbaar, fris, daadkrachtig en helder en open!

Start met vinden, stop met zoeken - dat begint bij Solid Flows

Meer info

Over ons

Het Team

Opdrachtgevers

Bankgegevens

IBAN ABNAMRO
NL93ABNA0484938940

K.v.K nummer 62615343
BTW  nummer NL854888329B01

Vestiging Volendam

G.A. Brederodestraat 26
1132 SP Volendam

info@solid-flows.com
www.solid-flows.com