Eerste blog Solid Flows

De marketinggoeroe zegt: Schrijf een blog, geef inzicht in je kennis en kunde, deel je mening en verspreidt het over de gangbare social media kanalen, kom op het netvlies van je doelgroep en blijf daar. Okay..

Goed idee. Eerste stap is het identificeren van de doelgroep, waar ik op het netvlies wil komen. Kan ik zeggen dat het de ZZP’er/DGA/eigenaar/manager is, waarbij het procesmatig in het bedrijf een rommeltje is en waar dossiers, ordners, papier en archiefkasten tot het plafond reiken?  Denk dat dat marketing technisch niet zo’n goede zet is, aan de andere kant is het wel de doelgroep die ik zoek.

Kan ik dan zeggen dat het bedrijf waar mijn doelgroep werkt een veelvoud van opslagmedia aan haar medewerkers aanbiedt, waardoor weliswaar de stapels papier fysiek niet tot het plafond reiken, maar virtueel wel? Door bestanden op bureaubladen, in mappenstructuren op de gedeelde en persoonlijke schijven op het bedrijfsnetwerk, in de ‘dropbox-onedrive-googledocs’ accounts, in de e-mail archieven van ‘outlook-hotmail-gmail’ en zo meer? Vast wel.

Hoe breng ik mijn boodschap over aan mijn nog te identificeren doelgroep? Het enige wat ik wil is duidelijk maken dat met een goed plan en de juiste tools je een situatie kunt creëren waarin je altijd snel kunt beschikken over de informatie die je nodig hebt, voor welk doel en wanneer dan ook…. Sales, productie, distributie, service, maakt niet uit, alles draait om vinden en informatie beschikbaar stellen daar waar het nodig is.

Meer info

Over ons

Het Team

Opdrachtgevers

Bankgegevens

IBAN ABNAMRO
NL93ABNA0484938940

K.v.K nummer 62615343
BTW  nummer NL854888329B01

Vestiging Volendam

G.A. Brederodestraat 26
1132 SP Volendam

info@solid-flows.com
www.solid-flows.com