Scanservice

Grote, logge archiefkasten vol met ordners, klantdossiers en personeelsdossiers. Uw bedrijf groeit en graag ziet u de ruimte, die u ter beschikking heeft, beter benut. U kunt ervoor kiezen om uw huidige archief op te slaan bij een specialist op het gebied van archiefopslag. U heeft dan de gewenste ruimte, maar tevens de hoge kosten van de opslag elders. En betere oplossing is digitaliseren en dus scannen.

Uw hele archief op bijvoorbeeld een harde schijf of uw netwerk: Zo bespaart u en de ruimte en de terugkerende kosten van archiefopslag!

De scanservice van Solid Flows zorgt voor uw archiefconversie. Wij maken uw archief digitaal en leveren uw documenten uit in het gewenste formaat, op externe harde schijf of DVD! Klaar om in te lezen in uw digitale archief systeem, zoals bijvoorbeeld profit voor personeelsdossiers, Docbase of onze eigen ZZP en MKB oplossing CloudCompagnon.  Stand-alone op slaan op uw netwerk kan ook natuurlijk ook, we leveren dan aan in de gewenste mappenstructuur en bestandsnaam.

Specificaties en prijzen

De prijs van een scanopdracht hangt af van een aantal factoren, waaronder het volume, de staat van het archief en het uitleveringsformaat. 

  • Voorbewerking (ontnieten, post-it's, lossnijden van boekwerken etc.)
  • Bestandsformaat (PDF, PDF-A, TIFF)
  • ICR/OCR (Uitlezen en omzetten van gedrukte/geschreven tekst, full tekst search)
  • Resolutie (standaard 300dpi kleur)
  • Metadata (welke velden en welk formaat gebruikt uw documentmanagement systeem)

Natuurlijk is het geen probleem om een grove kostenindicatie te geven, echter kan het voor een offerte zijn dat we vragen om het archief even op locatie te mogen beoordelen.

Scannen op Locatie

Omdat bij ons de gebruikers altijd centraal staan, begrijpen we als geen ander dat u de personeelsdossiers of andere gevoelige documenten liever niet uw pand ziet verlaten. Onze On-site scanservice biedt dan uitkomst. Wij komen met onze scanners bij u op locatie scannen. Vaak gaat u na de conversie zelf verder met scannen voor de toekomstige poststukken. Het scannen op locatie biedt dan tevens de unieke kans om uw toekomstige scanmedewerkers al te laten meedraaien met ons. Zo worden ze tijdens het project al opgeleid en krijgen ze van ons tips en uitleg.

Start met vinden, stop met zoeken - dat begint bij Solid Flows & Digitaliseren

 

Tags: #Documentmanagement, #ZPP, #MKB, #GrootZakelijk, #Documentbeheer, #Digitaliseren, #Scanservice, #Personeelsdossiers

Meer info

Over ons

Het Team

Opdrachtgevers

Bankgegevens

IBAN ABNAMRO
NL93ABNA0484938940

K.v.K nummer 62615343
BTW  nummer NL854888329B01

Vestiging Volendam

G.A. Brederodestraat 26
1132 SP Volendam

info@solid-flows.com
www.solid-flows.com