GDPR consultancy

Op 25 mei 2018 gaat de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG) in. Vanaf dat moment geldt dezelfde privacywetgeving in heel Europa. De Algemene verordening Persoonsgegevens staat ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR). Er gaat veel veranderen voor bedrijven, maar wat betekent dit voor u? 

Lees meer

Advies en Begeleiding

Als bedrijf of overheidsinstelling wordt u geconfronteerd met een groeiend volume papierwerk, e-mails, offertes, formulieren, facturen  en dossiers. Afhankelijk van de branche in verschillende vormen. Uw medewerkers lopen hiermee van bureau naar bureau, tussen verschillende afdelingen en wellicht zelfs vestigingen. Dit kost onnodig veel tijd om maar niet te spreken van de zoektochten naar de juiste informatie, correspondentie en dossiers op verschillende plekken.

Digitaliseren is dan de aangewezen stap om te nemen, maar hoe begin je en waar let je op?

Lees meer

Scanservice

Grote, logge archiefkasten vol met ordners, klantdossiers en personeelsdossiers. Uw bedrijf groeit en graag ziet u de ruimte, die u ter beschikking heeft, beter benut. U kunt ervoor kiezen om uw huidige archief op te slaan bij een specialist op het gebied van archiefopslag. U heeft dan de gewenste ruimte, maar tevens de hoge kosten van de opslag elders. En betere oplossing is digitaliseren en dus scannen.

Uw hele archief op bijvoorbeeld een harde schijf of uw netwerk: Zo bespaart u en de ruimte en de terugkerende kosten van archiefopslag!

Lees meer

Meer info

Over ons

Het Team

Opdrachtgevers

Bankgegevens

IBAN ABNAMRO
NL93ABNA0484938940

K.v.K nummer 62615343
BTW  nummer NL854888329B01

Vestiging Volendam

G.A. Brederodestraat 26
1132 SP Volendam

info@solid-flows.com
www.solid-flows.com